Skip to main content
Yoga

 

Varmt välkommen att yoga på yogayama, schemat hittar du nedan till höger.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i samtliga publicerade scheman. Schemat uppdateras kontinuerligt under terminen. För senaste uppdateringar se schema i appen eller på hemsidans första sida.

För priser, kort och medlemskap klicka här
För klassbeskrivningar, se nedan.

KLASSNIVÅER OCH GUIDELINES

Vi erbjuder ett brett utbud av olika former av yoga med målet att kunna möta varje elevs individuella förutsättningar och behov. 

FOUNDATION

En klass för dig som är ny till yoga och vill få en introduktion i grunderna. Vi utforskar vad yoga kan betyda – både på och av yogamattan. Vi utövar så väl asanas (yogapositioner) som berör grunderna i pranayama (andningsövningar) och meditation, samt berör även yogans filosofiska aspekter. Vi tar oss igenom solhälsningar, stående och sittande övningar samt nedvarvningspositioner för att sedan landa i vila och stillhet.

NIVÅ 1 

NIVÅ 2 

NIVÅ 3 

Som ny till yoga rekommenderar vi att ni börjar med Hatha Foundation och därefter går vidare till nivå 1. Yin, therapeutisk hatha, restorative, pranayama och meditationsklasser är lämpliga för alla nivåer. För beskrivning av de olika stilarna se nedan. 

För allas trevnad önskar vi att ni tar följande i beaktande:

- Kom i tid till klass.
- Efter klass viker man ihop sin filt och rullar ihop sin matta samt återlämnar sina props så att det ser snyggt och prydligt ut i salen.
- Väskor, kläder samt eventuella andra tillhörigheter följer inte med in i salen. Skåp finns i omklädningsrummen samt innanför loungen på golvplan.
- Din klassbiljett lägger du väl synlig under din mattkant innan klassen så att läraren kan samla in dem

Tack för att ni är med och bidrar till att yogayama är en plats att trivas på!

 

YOGAKLASSER

Mer om Ayurveda

Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus och som också har sin egen läkarutbildning.

Läs mer om Ayurveda »

Kontakt

Yogayama AB
Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm

info@yogayama.se
www.yogayama.se

Org. nr: 556646-8277

Vårt Nyhetsbrev