Skip to main content
Retreats

På yogayama vill vi så frön till en yogisk livsstil. För oss är yoga en helhet av rörelser, ren mat, och holistiska behandlingar som påminner medveten och värdig livvstil. Under yogayamas retreat ges tid för stillhet och eftertanke samt att du ges möjligheten att utforska hur yogan kan få spela en större roll i ditt liv. Oavsett om det handlar om att helt enkelt få mer tid på yogamattan, uppleva mindre stress på jobbet, att göra sundare och mer hållbara matval eller vara mer närvarande i umgänget med familj och vänner, så kan yogans tekniker vara ett viktigt verktyg för att uppnå detta. 

Yogaklasserna under yogayamas retreat leds av yogayamas välutbildade och populära lärare som har lång erfarenhet av att undervisa yoga. Retreatets klasser är uppbyggda för att ge dig möjlighet att kunna fördjupa din yogapraktik. Maten som serveras under retreaten är vegetarisk och i möjligaste mån ekologisk. Den är lagad med respekt för råvaror och matens djupare verkan i kroppen. 

Nedan hittar du våra kommande retreats på Costa Rica. Är du nyfiken på våra retreats och har frågor, maila retreat@yogayama.se 

 

 

Mer om Ayurveda

Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus och som också har sin egen läkarutbildning.

Läs mer om Ayurveda »

Kontakt

Yogayama AB
Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm

info@yogayama.se
www.yogayama.se

Org. nr: 556646-8277

Vårt Nyhetsbrev