Skip to main content

Yogayama Nyheter

torsdag : 20 april 2017

Mysore är nu tillbaka på schemat i Sjöstaden tillsammans med Frida Sjögren. Måndag, onsdag och fredag 06:30-09:00 är ni varmt välkomna!

LÄS HELA ARTIKELN HÄR
 
tisdag : 11 april 2017

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är dags för vår årliga mattrensning.

Vänligen hämta din matta senast 24 maj. Alla mattor som är kvar efter den 24 maj kommer att skänkas till välgörenhet.

Kindly take your mat home byMay 24th. All mats remaining on the shelves after May 24th will be donated to local charities.

Efter rensningen kommer mattgaraget att finnas som en förmån för våra årsmedlemmar, vi kommer även att införa ett... LÄS HELA ARTIKELN HÄR

 
måndag : 3 april 2017

Vi har lyssnat på er feedback på det nya schemat som introducerades i julas och uppdaterat enligt önskemål. Mysore kommer bland annat tillbaka till Sjöstaden fr.o.m den 19 april. Kicka igång våren och upptäck inte bara våra härliga klasser utan vårens alla workshops. Vi ses på mattan! 

LÄS HELA ARTIKELN HÄR
 
fredag : 31 mars 2017

Ny webb

Vi håller på att bygga en helt nu webbsida och här finns betaversionen. Ni får gärna gå in och testa, titta och ge oss feedback på det ni upplever. Hör av er till info@yogayama.se 

Utmärkelsen ”Framtidens Franchise” delas ut i samarbete med SEB och tilldelas den franchisekedja som visat prov på mest nytänkande för... LÄS HELA ARTIKELN HÄR

 
torsdag : 30 mars 2017

Yoga for Guys är en yogakurs utvecklad för män, där det är okej att inte kunna nå sina tår för att vara med!

Under kursen går vi igenom grunderna i yogan, fokuserar på grundstyrka och framförallt - yogar tillsammans oavsett hur viga eller stela vi är. Kursen är lämpad för killar som är nybörjare eller som yogat ett tag och vill lära sig mer om grunder och framförallt få en kontinuitet i yogan. Du behöver inga förkunskaper, inga svindyra yogamattor eller några speciella kläder. Det... LÄS HELA ARTIKELN HÄR

 
tisdag : 30 augusti 2016

Nu är det dags att ta nästa steg i vår plan att fortsätta att sprida kvalitativ yoga. Vi expanderar genom att bli Franchisegivare. Vi söker dig som vill öppna Yogayama - gör oss sällskap på en spännande gemensam resa.

Vill du veta med om vad som krävs och vad som erbjuds läs mer här.

LÄS HELA ARTIKELN HÄR
 
fredag : 15 juli 2016

Golden milk innehåller antiinflammatoriska ingredienser och kan bidra till ett starkare immunsystem. Ingredienserna boostar även förbränningen och detoxar levern. 

Ingredienser

0,5 dl torkad gurkmeja

1 msk torkad eller färskriven ingefära

1,5 dl vatten

svartpeppar

2 dl osötad mandelmjölk (kan ersättas med rismjölk eller kokosmjölk)

1 tsk kokosolja

Smaksätt med valfria kryddor. Vi... LÄS HELA ARTIKELN HÄR

 
fredag : 15 juli 2016

Mellan den 8 - 12 augusti ser Mysoreschemat lite annorlunda ut.

Mysore måndag - tisdag 06:30-09:55  

Mysore onsdag - fredag 06:30-08:55 

Drop-in endast tillgänglig från 07:00. Om du är medlem (klippkort- eller årsmedlem) kan du boka som vanligt (ingen extra kostnad).

 

 

 

LÄS HELA ARTIKELN HÄR
 
tisdag : 7 juni 2016

Yoga så mycket du vill mellan 27/6 - 21/8 för endast 1900kr

Nu finns yogayamas sommarkort till försäljning, vårt sommarkort gäller från sommarschemats start den 27 juni och sträcker sig till den 21 augusti. Den 22 augusti börjar hösterminen. 

Yogayama Jungfrugatan har stängt 23 juli till 7 aug och Yogayama Sjöstaden har stängt 30 juli till 7 augusti. 

Yogayamas restaurang har sommarstängt.

LÄS HELA ARTIKELN HÄR
 
måndag : 22 februari 2016

Bokningsregler av klasser:

Du kan avboka en klass senast en timme innan den börjar. Om du missar att avboka tre klasser under en 14 dagarsperiod kan du inte förboka klasser under 14 dagar. Om du inte hämtar ut biljetten senast 10 min innan klass förlorar du din plats på klassen.

LÄS HELA ARTIKELN HÄR
 

Mer om Ayurveda

Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus och som också har sin egen läkarutbildning.

Läs mer om Ayurveda »

Kontakt

Yogayama AB
Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm

info@yogayama.se
www.yogayama.se

Org. nr: 556646-8277

Vårt Nyhetsbrev