Skip to main content
Yoga och Föräldrarskap
2017-03-07

För dig som känner dig ny i föräldraskapet vill vi erbjuda en möjlighet att hitta ditt center i din roll som förälder.

Vi använder yogans metodik för att hitta tid för reflektion och återhämtning och därmed stillhet. I stillheten får du möjlighet att hitta din inre röst, din inre guide. Med yogans redskap kan du hitta till ditt inre föräldraskap. 

Vår yogalärare Carina Schütt startar först med en lugnare yogaklass på mattan tillsammans med din baby.  Mjuk praktik med fokus på återhämtning, release och stabilisering. Efter kort paus med fika samlas vi sedan för  samtal/ diskussioner om föräldraskapet under ledning av föräldracoachen Magdalena Ankarcrona.

Under våren erbjuds fyra workshops kring föräldrarskap och varje respektive workshop är två timmar. En timme yogapraktik och en timme samtal.

Yogapraktiken: mamma/baby praktik tillsammans med ditt barn. Mjuk praktik med fokus på återhämtning, release, stabilisering samt att hitta tillbaka till ditt center efter graviditet och förlossning. 

Varje workshop är temabaserade, med nytt tema varje vecka. 

TISDAG 28 FEBRUARI 09:30 - 11:30 INSTÄLLD!

Yoga & Föräldraskapet: vad innebär det?

När två blir tre. Ny familjestruktur - nya roller. Viktiga aspekter av kommunikation och tid. Hur får vi ihop livspusslet? 

TISDAG 7 MARS 09:30 - 11:30 

Yogapraktik & Anknytning

Att knyta an. Barnet knyter an till dig. Vad betyder det? Vikten av att lyssna och känna in ditt barn. Tidsaspekter, kvalitet kontra kvantitetstid? 

TISDAG 14 MARS 09:30 - 11:30 

Yogapraktik & Inre 

Föräldraskap/Din intuition. Fokus och individualitet. Även små är individer! Behov och anpassning. Hur möter vi det?

TISDAG 21 MARS 09:30 - 11:30 

Yogapraktik & Föräldraskap av idag

Aktuella frågor. Grundläggande behov och omvärlden krav?

 

TID: TISDAGAR 09:30 - 11:30

PRIS: 390 SEK/WORKSHOPS

PLATS: SJÖSTADEN

ANMÄLAN

Mer om Carina

Mer om Magdalena 

Magdalena coachar föräldrar i deras föräldraskap.Att få barn är en stor omställning i livet och det är viktigt att våga belysa alla delar av ett föräldrarskap. Att ventilera olika sorts frågor och funderingar kan hjälpa att lägga en bra grund för föräldrar-barn relationen. Magdalena har flera års erfarenhet att arbeta med föräldrar-barn relationer bland annat på HVB hem och inom socialtjänsten. I grunden är hon barnmorska.

 

maj 2017

juni 2017

augusti 2017

september 2017

oktober 2017

november 2017

december 2017

juni 2018

Mer om Ayurveda

Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus och som också har sin egen läkarutbildning.

Läs mer om Ayurveda »

Kontakt

Yogayama AB
Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm

info@yogayama.se
www.yogayama.se

Org. nr: 556646-8277

Vårt Nyhetsbrev