Skip to main content
Sara Granström

Började sin yrkesbana som musiker efter sex års studier på bland annat Malmö Musikhögskolas solistlinje och Guildhall School of Music and Drama i London.
”När jag först mötte yoga blev jag förundrad över hur många likheter det fanns mellan yogapraktiken och att öva på ett instrument. Allt delarna är där: det dagliga arbetet, fokuseringen och glädjen.”

Vad är det mest spännande med yoga?

”Vad är inte spännande med yoga? Jag kan inte tänka mig något mer intressant att ägna sig åt. Yoga hjälper dig att leva livet till fullo och det kan jag inte sätta ett pris på – ovärderligt kort och gott.”

Sedan år 2001 har Sara arbetat som yogalärare i Stockholm, hon är numera Experienced Registered Yoga Teacher enligt Yoga Alliance och undervisar även som Senior Teacher på Samahita Retreat (www.samahitaretreat.com), en av de mest framstående yogaskolorna i Asien.  

Sara har utbildat yogalärare både i Sverige och utomlands sedan 2004 och finns idag som innehållsansvarig på yogayama.

Som utbildad näringsterapeut (via Nordiska närings- och fytoterapiskolan) med en specialisering inom Ayurveda arbetar Sara dessutom med hälsorelaterade föreläsningar, utbildning och personlig rådgivning.

 

 

Mer om Ayurveda

Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus och som också har sin egen läkarutbildning.

Läs mer om Ayurveda »

Kontakt

Yogayama AB
Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm

info@yogayama.se
www.yogayama.se

Org. nr: 556646-8277

Vårt Nyhetsbrev