Skip to main content
Jocke Gavazzeni

Min yogaresa började för närmare 15 år sedan och under de senaste tre åren har Laruga Glaser varit min lärare. Jag undervisar i Ashtangayoga på olika nivåer, från nybörjare till Mysoreklasser. Över åren har jag deltagit i retreat och intensivkurser på olika platser i världen och för en rad lärare som var och en bidragit med kunskap och ett unikt perspektiv på yoga.

Jag utövar också meditation (inklusive både shamatha och vipashyana) och får kontinuerligt undervisning inom framför allt tibetansk buddhism. Jag har också genomgått specifik träning i somatiskt fokuserad meditation. Både yoga och meditation är metoder för insikt och har stor betydelse för fysisk och mental hälsa.

Jag har doktorerat i psykologi och som forskare intresserar jag mig för emotioner, mindfulness- och acceptansbaserade interventioner, samt betydelsen av repetitivt negativt tänkande för mental och fysisk ohälsa.

 

Mer om Ayurveda

Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus och som också har sin egen läkarutbildning.

Läs mer om Ayurveda »

Kontakt

Yogayama AB
Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm

info@yogayama.se
www.yogayama.se

Org. nr: 556646-8277

Vårt Nyhetsbrev