Skip to main content
Yogayamas behandlingar och konsultationer

PRISLISTA HÄR.

På yogayama har vi en ayurvedisk avdelning som erbjuder ayurvedisk hälsokonsultation och massage. Läs om vår ayurvediska läkare HÄR och om ayurveda HÄR.

Vi har även en klassisk avdelning som erbjuder traditionella behandlingar såsom klassisk massage, ansiktsbehandlingar med ekologiska produkter, frans- och brynfärging samt gravidmassage.

En osteopat finns på plats varje vecka för bl a behandling av skador.

Alla terapeuter har lång yrkeserfarenhet och internationella utbildningar och skräddarsyr behandlingen efter kundens önskemål och behov. Vårt mål på behandlingsavdelningen är att alla kunder ska känna sig bemötta med omsorg och respekt. 

Boka

Du kan boka behandlingar via telefon 08-660 88 60 eller HÄR. Vänligen observera att betalningen måste gå igenom om du bokar på hemsidan, annars ligger bokningen bara kvar i en halvtimme.

Avbokning som sker mindre än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras. Undantag görs vid sjukdom med intyg och för gravida vid besvär relaterade till graviditeten. 

Varmt välkommen!

 

 

Ayurvediska behandlingar

Klassiska behandlingar

Hudvårdsbehandlingar

Konsultationer

Massage för gravida

Övriga behandlingar

Mer om Ayurveda

Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus och som också har sin egen läkarutbildning.

Läs mer om Ayurveda »

Kontakt

Yogayama AB
Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm

info@yogayama.se
www.yogayama.se

Org. nr: 556646-8277

Vårt Nyhetsbrev